Terveystuloksia :: Healthresults

Terveystuloksia :: Healthresults

Edellisen pentueen sisarussarjasta lähes kaikki ovat nyt käyneet luustotutkimuksissa. Tulokset olivat pääosin varsin hyvät, mutta muutama harmittava yllätyskin koettiin, valitettavasti. Normaali elämä jatkuu ja tulokset osataan ottaa jatkossa huomioon niin normaalissa arjessa, harrastuksissa kuin jalostuksessakin. Kiitos kaikille tutkimuksiin osallistuneille!

Almost the whole S-litter has been examined for their hips, patellas and elbows. The results were mainly good but some of the results were disappointing, unfortunately. But, normal life goes on and now we can take the results in consideration when living the normal daily life, in hobbies and also in future matings. Thank you all for participating!

Bantam Shepherd´s Salvage TFO Gyalwans:
Lonkat B/B, kyynärät 2/2 :: HD B/B, ED 2/2

Bantam Shepherd´s See Feel Love Me:
Lonkat B/B, polvet 0/0, kyynärät 0/0 :: HD B/B, PL 0/0, ED 0/0

Bantam Shepherd´s Show Me TT-Spirit:
Lonkat B/A, polvet 0/0, kyynärät 0/0 :: HD B/A, PL 0/0, ED 0/0

Bantam Shepherd´s Showy Snowboots:
Lonkat A/A, polvet 0/0, kyynärät 0/0, kivekset normaalit :: HD A/A, PL 0/0, ED 0/0

Bantam Shepherd´s Snowman Isaj:
Lonkat A/A, polvet 0/0, kyynärät 2/2 :: HD A/A, PL 0/0, ED 2/2

Bantam Shepherd´s So What Snow White:
Lonkat C/C, polvet 0/0, kyynärät 0/0 :: HD C/C, PL 0/0, ED 0/0