Show: Amma & Milli

Show: Amma & Milli

Vaasa KV -näyttely 8.4.2017: Kylläpä jännitti lähteä näyttelyyn reilun puolen vuoden tauon jälkeen! Jännitystä ei ainakaan lieventänyt se, että Amma (BS´s Show Me TT-Spirit) oli osallistumassa ensimmäiseen näyttelyynsä. Siskotyttö Milli (BS´ss So What Snow White) osallistui myös, joten tiedossa oli kahden sisaruksen esitys. Siskokset kisasivat eri luokissa: Amma sai erinomaisen ja oli junnuluokan kolmas. Milli sai nuorten luokassa EH:n ja tuli toiseksi.

Nyt on viiden S-kasvatin näyttelyura avattu. Suuret kiitokset Millin, Nemon, Iisakin ja Elsan perheille (ja Sallalle) siitä, että tulokset ovat olleet mahdollisia!

Vaasa INT -show 8.4.2017: I was really nervous in participating the show after an 8 months break! And the fact that this was going to be Amma´s first show ever didn´t ease at all. Amma (BS´s Show Me TT-Spirit) competed in juniors, got excellent and was placed 3rd in her class. Her sister Milli (BS´s So What Snow White) got VG in intermediate class and was placed 2nd.

Now, five out of seven S-puppies have been shown officially. This couldn´t be possible without great owners – and Salla. Thank you!

Amma in Vaasa IDS 8.4.2017 JUN EXC 3