Show: Iisakki HeW-16, W-16, Kajaani IDS

Show: Iisakki HeW-16, W-16, Kajaani IDS

Kaisu on ollut aktiivinen Iisakin (BS´s Snowman Isaj) kanssa: Tämä ihana pari on esiintynyt Helsingin Voittaja 2016:ssa, Voittaja 2016:ssa ja Kajaanin kansainvälisessä koiranäyttelyssä, saaden joka kerta arvosanan Erinomainen! Helsingin Voittaja 2016 -näyttelyssä he sijoittuivat suuresta junnuosallistujamäärästä neljänsiksi ja Kajaanissa he tulivat junnuluokan kakkosiksi saaden myös SA:n ja PU-4-sijoituksen. Hienosti tehty, Kaisu ja Iisakki!

Kaisu has been active with Iisakki (BS´s Snowman Isaj): This lovely couple has participated in Helsinki Winner 2016, Winner 2016 and Kajaani international dog show resulting every time with Excellent! In Helsinki Winner -16 they were placed 4th in a huge junior class by Jussi Liimatainen and in Kajaani they were placed 2nd with CQ and a BM-4-placement. Well done, Kaisu and Iisakki!

Iisakki with Kaisu