Pentuja vai ei?

Pentuja vai ei?

Kyllä nämä odottavan viikot on jännittäviä! Tuleeko niitä pentuja vai ei?! Mennäkö ultraan tarkistamaan tiineys vai jäädäkö odottelemaan muita merkkejä? Miten niitä pentuja malttaisi odottaa?!

Etukäteen päätimme, että emme mene ultraan tarkistamaan Ellin tiineyttä. Muutama viikko ultrasta eteenpäin tietäisimme joka tapauksessa, alkaako maha kasvamaan, tuleeko pentujen liikkeitä ja lopulta, syntyvätkö pennut.

Helppo päätös? Ei tässä epävarmimmassa hetkessä, jolloin joitain merkkejä tiineydestä on, mutta maha ei sanottavasti muutukaan, eikä pentujen liikkeitä ole vielä mahdollista tuntea. Kuvittelenko vain selän leviämisen ja kylkiluiden kaareutumisen? Ovatko nisät muulloinkin olleet “utareemmat”?

Epäilyistä huolimatta jäämme odottamaan, löytääkö maailmaan yksi tai kaksi pentua, vai onko Elli tyhjää täynnä. Jos emme saa pentuja nyt, yritämme pentuja uudelleen ensi juoksuista, jotka osuvat kesäkuulle.

Nyt lähtee käyntiin jännittämisen viimeiset viikot, sillä olin laskenut pentujen syntyvän 18.2. Peukut pystyyn!