Vuoden Tiibetinterrieri

Vuoden Tiibetinterrieri

Taas on se aika vuodesta, kun viime vuoden tulokset erilaisista kisoista ja harrastuksista on listattu ja laskettu, ja tuloksensa Tiibetinterrierit ry:lle ilmoittaneet on asetettu pisteiden perusteella paremmuusjärjestykseen eri kategorioissa.

Vuoden Tiibetinterrieri – kilpailussa Amma sijoittui sijalle 21 kolmella näyttelytuloksella. Amman Iisakki-veli otti sijan 29. Bantam Shepherd’s – kennel sijoittui Vuoden Kasvattaja – kisassa sijalle 8.

Amma, Bantam Shepherd’s Show Me TT-spirit
Vuoden Tiibetinterrieri #21

Kiitos kaikille kasvattien omistajille menneestä vuodesta sekä harrastuksista ja terveystuloksista. Teidän ansiosta pystyn tähän kilpailuun osallistumaan!

Täydelliset tulokset ja kaikki kategoriat löytyvät osoitteesta https://tiibetinterrierit.weebly.com/vuoden-tt-2018.html.