Whippetpentuja suunnitelmissa, kesä 2019

Whippetpentuja suunnitelmissa, kesä 2019

Meille suunnitellaan whippetpentuja kesälle 2019!

Emä: Elli, Dyanitos Bianca

Pentue tulee olemaan ELLIN (DYANITOS BIANCA) ensimmäinen, mutta pennunhoitotaitoja se on päässyt osoittamaan jo kolme vuotta sitten tiibetinterrierin pentuja leikittäessään ja putsatessaan.

Avoin ja ystävällinen Elli on motivoitavissa herkuilla ja sille maistuu ruoka kuin ruoka. Elli on kunnostautunut näyttelyissä (SERT), maastojuoksussa (VICY 378p.) ja ruuan varastamisessa. Metsälenkit ja sohvalla makoilu ovat myös tuttua. Elli on koko elämänsä ajan ollut terve. 

Virallisia terveystarkastuksiakin on tehty: silmät terveet 1.9.2018, polvet 0/0, lonkat B/B, kyynärät 0/0, selkä SP0 LTV1 (muu lievä muutos: ylimääräinen kylkiluupari 1. lannenikamassa), sydänultrassa 13.10.2018 ei todettu sydänsairauksia. Virallinen mittaustulos on 47,8 cm.

KoiraNet: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI33347/13&R=162

Isä: Bonzo, Tuiskuniityn Ilohitti

Pentueen isäksi valikoitui komea SERT-voittaja BONZO (TUISKUNIITYN ILOHITTI). Bonzossa minuun teki vaikutuksen erityisesti sen välitön ja avoin luonne. Terveys Bonzolla on hyvä ja suureksi ilokseni se on asianmukaisesti tutkittu: silmät terveet, lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä VA0 SP0 LTV1 (muu lievä muutos), sydänkuuntelussa ei todettu sivuääniä. Bonzon säkäkorkeus virallisen mittaustuloksen mukaan on 50,9 cm.

Bonzon omistaja, Tatja, kertoo Bonzosta näin:


Bonzo on rohkea ja avoin whippeturos, joka suhtautuu pelkäämättä uusiinkin asioihin ja tilanteisiin. Bonzon kanssa olemme harrastaneet pääasiassa näyttelyitä. Metsässä lenkkeilemme lähes päivittäin ja monesti Bonzo kulkee mukanani juoksulenkeillä. Bonzo on sisällä kotona rauhallinen, mutta ulkona juoksee ja tutkii. Bonzo elää sopuisasti sekalaumassa. Tulee toimeen urosten ja narttujen kanssa. Lasten kanssa Bonzo on kärsivällinen.

Bonzo KoiraNetissä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI48039/16&R=162

Toivon pennuille periytyvän paitsi ulkonäköä ja juoksuominaisuuksia myös Bonzon ja Ellin hienoja luonteita ja terveyttä.

Pentujen sukutaulu Whippet Archive -tietokannassa.

Lähde: Whippet Archive -tietokanta