Show: Iisakki & Elsa, Tohmajärvi 30.4.2017

Show: Iisakki & Elsa, Tohmajärvi 30.4.2017

Hienoja tuloksia Tohmajärven näyttelystä! Iisakki eteni junnuluokasta ERI-1 SA:lla paras uros -luokan toiseksi ja sai varasertin, isä-Iivarin ollessa PU-1, saaden sertin ja tullen Suomen muotovalioksi! Elsa-tyttönen sai erinomaisen ja sijoittui SA:n saatuaan paras narttu -luokan kolmanneksi. Upeat tulokset! Tuomarina Beata Petkevica. (Bantam Shepherd´s Snowman Isaj, Gyalwans Born As Emperor, Bantam Shepherd´s Salvage TFO Gyalwans)

Great results from Tohmajärvi show! Iisakki continued to Best Male -class with his junior EXC-1 CQ, became reserv best male with reserv-cac right after his dad Iivari who got the cac, was chosen BOB and got his FI CH -title! Elsa-girlie got excellent with CQ and was placed 3rd in best bitch -class. The judge was Beata Petkevica. (Bantam Shepherd´s Snowman Isaj, Gyalwans Born As Emperor, Bantam Shepherd´s Salvage TFO Gyalwans)