Show: Iisakki & Nemo & Milli

Show: Iisakki & Nemo & Milli

Elokuisessa Äänekosken näyttelyssä tuuli tuiversi niin, että teltat meinasivat lähteä taivaan tuuliin. Sisarukset Milli (BS´s So What Snow White), Nemo (BS´s See Feel Love Me) ja Iisakki (BS´s Snowman Isaj) kävivät kehässä hetkeä ennen myrskytuulia. Tuomari Pirjo Aaltonen arvioi kaikki kolme erinomaisiksi. Lisäksi Milli ja Nemo saivat SA:t ja sijoittuivat paras narttu ja paras uros -luokissa kolmansiksi. Nemo sai myös varasertin.

Tulokset olivat huiman hienot, mutta ihaninta oli, kun Nemo heilutteli koko kehän ajan häntäänsä ja Millin esiintyminen meni innostuksesta sekaisin. Iisakki puolestaan oli treenannut esiintymistään paremmin, joten se ei ollut ihan yhtä vallaton. Hauska kolmikko!

In Äänekoski show it was so windy that the show tents almost flew away! Siblings Milli (BS´s So What Snow White), Nemo (BS´s See Feel Love Me) and Iisakki (BS´s Snowman Isaj) were in the show ring just before the storm. The judge Pirjo Aaltonen gave all three an excellent. Milli and Nemo got also CQ´s and were placed third in best bitch and best male -classes, Nemo with reserv-cac.

I really enjoyed showing Nemo and Milli: Nemo was waving his tail all the time and Milli went almost insane of happiness when she got to come to ring with me. Iisakki was showing himself a bit more elegant way with his owner Kaisu but hey, they had been practising a lot more. Lovely trio!

Milli in Äänekoski Show 27.8.2016 JUN Exc 1 CQ BB-3
Iisakki in Äänekoski Show 27.8.2016 JUN Exc 4, handled by his owner Kaisu Järvinen
Nemo in Äänekoski Show 27.8.2016 JUN Exc 2 CQ BM-3 res-cac