Maisasta muotovalio! :: Vi have a champion!

flag_fin Ihastuttavasta Maisasta tuli Tuurin kaikkien rotujen näyttelyssä Suomen muotovalio! Vajaata vuotta aikaisemmin Maisan virallinen “kisaura” käynnistyi juuri Tuurissa, joten viimeisen sertin ja muotovalion arvon saaminen samalta hiekkakentältä tuntui ehkä jopa hiukan maagiselta. Jos nyt kahdeksaa näyttelyä voi kisauraksi sanoa! Tyttöä oli niin ihana esittää, että voisin hyvinkin jatkaa Maisan esittämistä vielä monet kerrat! Omistajan päätettäväksi jää, minkä verran Maisaa vielä nähdään kehissä. Onnea Karoliina-omistajalle upeasta Maisasta!

flag_eng Lovely Maisa became a Finnish Champion in Tuuri All Breeds Show! Only a year ago she started her official show “carreer” in Tuuri, so getting the last cac and the CH-title in the same place felt a bit magical. (If you can call 8 shows a carreer!) She was really nice to show. I wish I could show her many more times but her owner desides if she will be seen in rings after this. Lot of congrats go to Maisa´s owner Karoliina!

Bantam Shepherd´s Qan Dashe: EXC 1 CQ BB1 CAC FICH BOS in Tuuri All breeds -show 24.5.2014
Bantam Shepherd´s Qan Dashe: EXC 1 CQ BB1 CAC FICH BOS in Tuuri All breeds -show 24.5.2014
Bantam Shepherd´s Qan Dashe: EXC 1 CQ BB1 CAC FICH BOS in Tuuri All breeds -show 24.5.2014. BOB Bristol Cream´s Grande Final.
Bantam Shepherd´s Qan Dashe: EXC 1 CQ BB1 CAC FICH BOS in Tuuri All breeds -show 24.5.2014. BOB Bristol Cream´s Grande Final.