Oulu Int Show

flag_fin JEE, Maisalle SERTI!!! 😀 Oulun KV-näyttelyssä tuomari Jakkel Tamas sijoitti Maisan (Bantam Shepherd´s Qan Dashe) toiseksi parhaaksi nartuksi. Maisa sai sertin ja vara-cacibin. Kiitos kaikille Maisan kuljetusjärjestelyihin osallistuneille, että saimme Maisan kisaan ja siten askelen lähemmäksi muotovalion arvoa! Ja onnea tietysti Karoliina-omistajalle myös!

Elli-whippet kisasi Erittäin hyvän arvoisesti. Minulla on vielä opeteltavaa whippetin esittämisessä…

flag_eng YES, Maisa got a CAC!!! In the Oulu International Show, judge Jakkel Tamas placed Maisa (Bantam Shepherd´s Qan Dashe) as second best bitch and gave her cac and res-cacib. How happy I am! Maisa is now a step closer to her CH-title. Congrats to Karoliina-owner!

Elli the Whippet got VG. I have some training to do, learning how to show a whippet in best ways…

Bantam Shepherd´s Qan Dashe "Maisa"
Bantam Shepherd´s Qan Dashe “Maisa”