Hässleholm Int Show, Sweden

flag_fin Bantam Shepherd´s Pa Co Pa Mo ERI-1 SA PU-1 CACIB VSP! Iloitessani Maisan sertistä Oulussa, Ruotsin Hässleholmista saapui viestiä, että tuomari Torbjörn Skaar oli valinnut Maisan Zorro-enon parhaaksi urokseksi ja VSP:ksi! Tulipa kaupan päälle vielä cacibkin. Mahtavaa! Onnittelut menevät paitsi Eva-omistajalle, myös Zorroa esittävälle Sarahille.

flag_eng Bantam Shepherd´s Pa Co Pa Mo Exc-1 CQ BD-1 CACIB BOS! I had just thought that I had got enough luck for the day (Maisa´s cac and BB-2 placement) when I got a message from Hässleholm, Sweden: Maisa´s uncle Zorro had been chosen as best dog and BOS with cacib by Torbjörn Skaar! Congratulations go to Eva-owner and to Zorro´s handler Sarah!

Bantam Shepherd´s Pa Co Pa Mo "Zorro"
Bantam Shepherd´s Pa Co Pa Mo “Zorro”