Vaasa International Show

flag_fin Vaasan näyttely sujui pääasiassa Erinomaisissa merkeissä: Bantam Shepherd´s Robbie W eli Nuutti sai junnu-uroksissa Erinomaisen ja sija 1. Bantam Shepherd´s Po Go Pa Mo eli Urho avoimissa uroksissa ERI 1. Toisena päivänä Elli-whippetini, Dyanitos Bianca, sijoittui junnunartuissa ERIn saaneena kolmanneksi. Vain Donna, Bantam Shepherd´s Regina Spektor sai H:n.

flag_eng Vaasa International Show was mostly Excellent: Bantam Shepherd´s Robbie W got JUN EXC 1. Bantam Shepherd´s Po Go Pa Mo “Urho” got OPEN EXC 1. Whippet Elli, Dyanitos Bianca, got JUN EXC 3. And only Donna got other than Exc – she got Good.

Bantam Shepherd´s Robbie W "Nuutti", Vaasa Int, Jun Exc 1.

Bantam Shepherd´s Robbie W "Nuutti", Vaasa Int, Jun Exc 1.
Bantam Shepherd´s Robbie W “Nuutti”, Vaasa Int, Jun Exc 1.
Bantam Shepherd´s Regina Spektor "Donna"
Bantam Shepherd´s Regina Spektor “Donna”
Bantam Shepherd´s Po Go Pa Mo "Urho", Open Exc 1.
Bantam Shepherd´s Po Go Pa Mo “Urho”, Open Exc 1.