Tiibetinterrierien erikoisnäyttely * Tibetan terrier Specialty Show

flag_fin Voihan Maisa! Matkustin tiibetinterriereiden erikoisnäyttelyyn esittämään etelässä asuvaa Maisa-kasvattiani (Bantam Shepherd´s Qan Dashe). Näyttelypaikka vaihtui viime tingassa Nurmijärveltä Lohjalle ja Maisan toimitus minulle meinasi hankaloitua melkoisesti, mutta onneksi ystävällinen Salla Wallenius nappasi Maisan mukaan näyttelypaikalle. ONNEKSI, todella, sillä kasvattajatuomari Angela Brüggemann piti Maisasti niin paljon, että sijoitti sen erikoisnäyttelyn neljänneksi parhaaksi nartuksi!!! Onnea Karoliina-omistajalle Maisan hienosta sijoituksesta!!! Kasvattaja on hyvin ylpeä kasvatistaan!

flag_eng Oh, Maisa! I travelled south to participate in tibetan terrier specialty show and to show Maisa, Bantam Shepherd´s Qan Dashe, there. The show place was moved to another town in last minute and I had difficulties to get Maisa to showplace from her home. Gladly a friend of mine, Salla Wallenius, took Maisa there for me. GLADLY, really, because the breeder-judge Angela Brüggemann liked Maisa that much that she placed Maisa 4th best bitch out of all the wonderful tt-bitches!!! Amazing! COngratulations to owner Karoliina for Maisa´s great placement! I am very proud of Maisa!

Bantam Shepherd´s Qan Dashe, "Maisa". Lohja, Tiibetinterrierit ry:n erikoisnäyttely 23.3.2014: Open Excellent 1 CQ BB-4
Bantam Shepherd´s QanDashe, “Maisa”. Lohja, Tiibetinterrierit ry:n erikoisnäyttely 23.3.2014: Open Excellent 1 CQ BB-4. Kuva: Mika Törö
Bantam Shepherd´s Qan Dashe, "Maisa". Lohja, Tiibetinterrierit ry:n erikoisnäyttely 23.3.2014: Open Excellent 1 CQ BB-4
Bantam Shepherd´s Qan Dashe, “Maisa”. Lohja, Tiibetinterrierit ry:n erikoisnäyttely 23.3.2014: Open Excellent 1 CQ BB-4. Kuva: Mika Törö.
Bantam Shepherd´s Qan Dashe, "Maisa". Lohja, Tiibetinterrierit ry:n erikoisnäyttely 23.3.2014: Open Excellent 1 CQ BB-4
Bantam Shepherd´s Qan Dashe, “Maisa”. Lohja, Tiibetinterrierit ry:n erikoisnäyttely 23.3.2014: Open Excellent 1 CQ BB-4. Kuva: Mika Törö