Vuoden Tiibetinterrieri :: TT of the Year

flag_fin Tiibetinterrierit ry on taas palkinnut vuonna 2013 eri lajeissa kunnostautuneet tiibetinterrierit. Näyttelykoirien Vuoden Tiibetinterrieri -kisaan ei meidän harvoilla näyttelykäynneillä tänä vuonna kannattanut tai edes voinut osallistua. Tokoa emme harrasta. Mutta Vuoden Agilitytiibetinterrieri -kilpailuun osallistui Maia viidellä virallisista kisoista saamallaan tuloksella. Maia sijoittui kuudenneksi! Noh, myös viimeiseksi, mutta sitä ei lasketa, kun olimme kuitenkin hyvin mukana! 😀

[Tiibetinterrierit ry -> Vuoden Agilitytiibetinterrierit]

Bantam Shepherd´s kennel sijoittui Vuoden Kasvattaja 2013 -kilpailussa viidenneksi. Kasvattajakilpailussa pisteitä kertyy niistä kaikista kasvateista, jotka kalenterivuoden aikana ovat saaneet vaadittavan tuloksen näyttelyissä, osallistuneet virallisiin kilpailuihin tai tiettyihin terveystutkimuksiin. Pisteissä huomioidaan myös TTry:n jalostustarkastukset ja kasvattajaluokkien menestys näyttelyssä. Senpä takia kiitän Vuoden Kasvattaja 2013 -kilpailun sijoituksesta kaikkia kasvattieni omistajia!

flag_eng Tiibetinterrierit ry has rewarded tibetan terriers who somehow competed in year 2013. We didn´t participate in many shows so we didn´t sent any results to TT of the Year 2013 -competition. But we sent in Maia´s 5 agilityresults and she was placed 6th in the Agility-TT of the Year 2013! Well, last too, but hey, at least we were placed! 🙂

[Tiibetinterrierit ry -> Vuoden Agilitytiibetinterrierit]

Bantam Shepherd´s kennel was placed fifth in Breeder of the Year 2013. Thanks belong to owners of my breedings. They have taken their tt´s to health checkes, showed them, hobbyed different things… A BIG THANK YOU for everybody!!!

Bantam Shepherd´s
Bantam Shepherd´s