Näyttelyitä :: Shows

flag_fin  Seinäjoen KV-näyttelyssä lokakuussa olivat mukana Oona ja Donna ja marraskuun Jyväskylän KV-näyttelyssä esiintyi Maisa. Virallisemmin Bantam Shepherd´s Onko Sonali, Bantam Shepherd´s Regina Spektor ja Bantam Shepherd´s Qan Dashe. Ihanan pentumainen sulostuttaja Donna sai tuomarin mielestä vielä kasvaa aikuiseksi, joten arvosana oli H, hyvä. Sama tuomari palkitsi Oonan erinomaisella ja sijoitti luokassaan kolmanneksi. Maisa kaunisteli kehässä väistellen muiden koirien tekemiä pissilänttejä. Maisa oli erinomaisen ja SA:n arvoinen ja voitti luokkansa. Ensi vuonna jatketaan kehissä!

flag_eng  Oona and Donna participated in Seinäjoki Int Show in October and Maisa in Jyväskylä Int Show in November. Girls are more officially called BS´s Onko Sonali, BS´s Regina Spektor and BS´s Qan Dashe. Lovely but puppyish Donna needs more time to grow up, so she got G, good. Same judge gave Oona Excellent and placed her as third. Maisa tried to avoid stepping on pee marks that other dogs had made. She got excellent with CQ and won her class. We continue showing next year!

bsreginaspektor_20131020
Bantam Shepherd´s Regina Spektor “Donna”

 

BSqandashe_20131116
Bantam Shepherd´s Qan Dashe “Maisa”
Bantam Shepherd´s Onko Sonali "Oona"
Bantam Shepherd´s Onko Sonali “Oona”