Helsinki, Kaivopuisto, Toydog Specialty Show

 flag_finIHANA loppukesän päivä Helsingissä! Lauantain vietin terriereiden erikoisnäyttelyssä Tuomarinkartanolla seurarouvana ja Maisaa kunnostaen. Sunnuntaina jännitin Kaivopuistoon ajamista ja auton parkkiin saamista enemmän kuin tulevaa Kääpiökoirien erikoisnäyttelyä! Näyttelypaikalla majoituimme suuren tammen juurelle, varjoon kuumalta auringonpaisteelta.

Edellisenä päivänä kunnostamani Maisa, Bantam Shepherd´s Qan Dashe, sai toivomani tuloksen: NUO ERI 1 SA PN-2 ja ensimmäinen SERTI!!! Maisa on kuin parempi kopio mummostaan, ilopilleri Peppistä. Avoimessa luokassa visiteerasi ihastuttava “vanhapiika” Lily, Bantam Shepherd´s Maiya Sengemo, saaden EH 1 valtaisassa valkeassa turkissaan. Ja junnupoika Nuutti, Bantam Shepherd´s Robbie W sai ensimmäisessä virallisessa luokassaan erinomaisen. HIENOA!

Lisää hyvää mieltä päivään sain, kun sain nähdä sijoitustyttöni Pican, Bantam Shepherd´s Rihanna, hihnan toisessa päässä kulkeneen Minnan ja polkupyörällä paikalle löytäneen veljeni. Näillä jaksaa taas pitkälle syksyyn!

 

flag_eng  LOVELY summerday in Helsinki! I spent Saturday in the Terrier Specialty Show with a friend and brushing Maisa. On Sunday I was more nervous of driving to centre of Helsinki and finding a parkingspot than the Toydog Specialty Show!

Maisa, Bantam Shepherd´s Qan Dashe, got the result I wanted: CAC! She was placed 2nd Best Bitch after a veteran tt-lady. Maisa is like a better copy of her lovely grandmom Peppi, who I really loved. In open class females participated adorable Lily, Bantam Shepherd´s Maiya Sengemo, with VG1. Her big, white coat was a challenge to handle in outdoors. 😀 And a junior boy Nuutti, Bantam Shepherd´s Robbie W, got Excellent in his first official show. WELL DONE!

I got even more good spirit, because I got to see Pica, my co-own-girl Bantam Shepherd´s Rihanna, and Minna who was holding Pica´s leash. Also my brother came to watch the show., which was really special to me. A lot of good mood, lot of hugs and nice people. Lovely, LOVELY day!!!

 

Bantam Shepherd´s joukko

Bantam Shepherd´s Maiya Sengemo, "Lily", VG1
Bantam Shepherd´s Maiya Sengemo, “Lily”, VG1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bantam Shepherd´s Qan Dashe, Maisa, 1v6kk
Bantam Shepherd´s Qan Dashe, “Maisa”, ERI-1 CQ BB-2 CAC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bantam Shepherd´s Robbie W, "Nuutti", JUN EXC
Bantam Shepherd´s Robbie W, “Nuutti”, JUN EXC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bantam Shepherd´s Rihanna, "Pica", 9 months
Bantam Shepherd´s Rihanna, “Pica”, 9 months