Suunnitelmissa tibbepentue

Suunnitelmissa tibbepentue

Edellisestä pentueestamme on nyt kulunut jo kolme vuotta aikaa. Nyt vihdoin, kesälle 2019, on aika suunnitella seuraavaa tiibetinterrieripentuetta.

Edellisen pentueen Amma, Bantam Shepherd´s Show Me TT-spirit, on tullut kolmen vuoden ikään. Sille on tehty terveystutkimukset ja viime kesänä käytiin näyttelyissä hyvin tuloksin. Kun luonne on kohdillaan, turkinlaatu helppohoitoinen ja kokokin näpsäkkä kainaloonsopiva, niin enää tarvitsi löytää Ammalle passeli uros.

Sellainen löytyi ihan Suomen rajojen sisältä, mutta sanotaanko näin – meiltä olisi kätevämpää lähteä vaikka laivalla yli Uumajaan! Itä-Suomesta siis löytyi Boltzi alias Bole alias FI MVA Chambanya Idea Man, joka on jo veteraani-ikään ja veteraanikehiin ehtinyt musta komistus. Boltzi on terve ja hyvätapainen uros, jonka uskon sopivan Ammalle hyvin.

KoiraNet/ Suomen Kennelliitto: Suunnitellun Bantam Shepherd´s tiibetinterrieripentueen sukutaulu Chambanya Idea Man x Bantam Shepherd´s Show Me TT-Spirit.

Lisätietoja pentueesta

Voit kysyä minulta lisää tulevasta suunnitelmasta osoitteesta jojussila@gmail.com tai whatsapp +358503662230 tai messenger. Soittaakin saa, mutta olen ihan todella hyvä unohtamaan puhelinta työpäivän jälkeen äänettömälle, jolloin en huomaa soittoa. Työpäivän aikana en yleensä voi puhua puhelimessa. Jos yrität tuloksetta tavoittaa minua, laita viesti, niin soitan takaisin päin.
Muista myös seurata Facebook-sivua www.facebook.com/bantamshepherds ja Instaa www.instagram.com/bantamshepherds.